Ajoneuvojen huolto ja entisöinti sekä varaosamyynti

Car-Koivisto Ky huoltaa, entisöi ja kunnostaa harraste- ja sijoitusautot. Saat kauttamme luotettavaa palvelua ja laadukkaita ratkaisuja erilaisiin ajoneuvoihin vuosimalliin katsomatta. Meillä on myös laaja varaosavarasto, sekä uusia, että käytettyjä osia - tilaamme myös tarvittavat osat. Kysy lisää - entisöimme laadukkaasti ja löydämme sopivimmat varaosat!

Ajoneuvojen ja osien entisöinti, korjaaminen ja kunnostus

Erikoisalaamme on amerikkalaisten autojen huolto ja entisöinti. Kokemusta meille on karttunut jo yli 30 vuoden ajan. Tunnemme näiden autojen erityispiirteet ja asennamme vain niihin kuuluvia osia. Edullisin vaihtoehto entisöinnille on käyttää autoihin erikoistunutta asiantuntijaa, sillä "normaalipajoilla" ei välttämättä ole tarvittavia varaosalähteitä eikä kirjallisuutta. Korjaamme myös kolari-, ruoste- ja kulumisvauriot, ja jos haluat lisää tehoja tai tekniikassa on ongelmia - ota yhteyttä!

Ajoneuvon museokatsastukseen saattaminen

Hoidamme sopimuksen mukaan ajoneuvon museokatsastuksen alusta loppuun (korjaukset, tarkastukset, museokatsastuskuvat, paperityöt).

Varaosien myynti ja maahantuonti

Car-Koivisto Ky toimittaa varaosia ja erilaisia tarvikkeita ajoneuvoihin. Etsimme ja toimitamme erikoisemmatkin kappaleet. Meiltä saat varaosatoimitukset kohtuullisin kustannuksien USA:sta lento- ja merirahtina.

Tilaamme hyväksi havaittuja tuotteita luotettavilta toimittajilta, esim. :

Suosittele meitä

Facebook Twitter 6Jaa